SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Forum Office    Avatar issue
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply
  
Avatar issue Login/Join 
Recondite Raider
Picture of lizardman_u
posted
It seems either Zenfolio is not liking Sigforum or Sigforum is not liking Zenfolio. My avatar seems to not be loading.

The direct link to the avatar (60 x 60 thumbnail) is https://davesphotography7055.z...10/p1201686412-1.jpg

Any suggestions as to how to make it work would be appreciated.

Zenfolio is not a free photo gallery, and I pay an annual fee in order to upload my photos to that site as it allows me to share my work, and sell my work.

Thank you,
Dave


__________________________
More blessed than I deserve.
http://davesphotography7055.zenfolio.com/f238091154
 
Posts: 3562 | Location: Boardman, Oregon | Registered: September 19, 2007Reply With QuoteReport This Post
Fighting the good fight
Picture of RogueJSK
posted Hide Post
quote:
Originally posted by lizardman_u:
The direct link to the avatar (60 x 60 thumbnail) is https://davesphotography7055.z...10/p1201686412-1.jpg


That's not the URL your avatar is currently set to.

Your avatar is trying to load from https://davesphotography7055.zenfolio.com/img/s/v-10/p3599438888-0.jpg, which doesn't exist. That's why your avatar isn't displaying.

Switch your avatar to the URL that you provided in your original post, which does exist, and it should display correctly:
https://davesphotography7055.zenfolio.com/img/s/v-10/p1201686412-1.jpg
 
Posts: 32328 | Location: Northwest Arkansas | Registered: January 06, 2008Reply With QuoteReport This Post
Recondite Raider
Picture of lizardman_u
posted Hide Post
quote:
Originally posted by RogueJSK:



I did that, and get the following error "The provided avatar URL does not appear to be accessible."

It seems the link when I go to correct it wants to revert to the one ending in -0.

I don't see a "save" button, only the update button. When I push the Update button I get the error noted above.

I have tried Firefox, Edge, and Chrome as browsers. Same result; my change doesn't seem to be saved when I hit the "Update" button.


__________________________
More blessed than I deserve.
http://davesphotography7055.zenfolio.com/f238091154
 
Posts: 3562 | Location: Boardman, Oregon | Registered: September 19, 2007Reply With QuoteReport This Post
Peace through
superior firepower
Picture of parabellum
posted Hide Post
It's a known bug that pops up from time to time. I've notified our host but they seem to have no solution for it.
 
Posts: 106941 | Registered: January 20, 2000Reply With QuoteReport This Post
Recondite Raider
Picture of lizardman_u
posted Hide Post
quote:
Originally posted by parabellum:
It's a known bug that pops up from time to time. I've notified our host but they seem to have no solution for it.


Thank you boss Smile


__________________________
More blessed than I deserve.
http://davesphotography7055.zenfolio.com/f238091154
 
Posts: 3562 | Location: Boardman, Oregon | Registered: September 19, 2007Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Forum Office    Avatar issue

© SIGforum 2024