SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Forum Office    Custom avatar via Postimage not working

Moderators: lbj, parabellum
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply
  
Custom avatar via Postimage not working Login/Join 
Did you come from behind
that rock, or from under it?

Picture of Audioholic
posted
I noticed that my avatar hosted by Postimage is not working but can't seem to fix it. I've tried replacing the link and replacing the image with a new one but nothing works. Tried going back to a site-provided avatar (that works) and then reentering custom but no matter what I do I keep getting this error message: "The provided avatar URL does not appear to be accessible."

The odd thing is while attempting the change the new avatar actually shows in my profile but can't be saved. I've logged out and back in, tried with both Firefox and with Safari but browser choice makes no difference. Cleared cache and cookies to no avail. I do run the uBlock Origin ad blocker but its turned off on both SIGforum and Postimage.

This is the (direct) link itself: https://s6.postimg.cc/px6jbi8wx/LSL.png which shows up just fine on its own.

This is the image:

At this point I'm out of ideas. Anyone see what I've missed or is it a site issue? Thanks.




Sic semper libtardis
 
Posts: 1900 | Location: 10th & 26th states | Registered: February 07, 2009Reply With QuoteReport This Post
Once a Marine,
always a Marine
Picture of Ronin1069
posted Hide Post
quote:
This is the (direct) link itself: https://s6.postimg.cc/px6jbi8wx/LSL.png which shows up just fine on its own.


Does SigForum software recognize .PNG files?


___________________________
All it takes...is all you got.
____________________________
For those who have fought for it, Freedom has a flavor the protected will never know

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
Posts: 9486 | Location: Belly of the Beast | Registered: January 02, 2009Reply With QuoteReport This Post
Did you come from behind
that rock, or from under it?

Picture of Audioholic
posted Hide Post
quote:
Originally posted by Ronin1069:
quote:
This is the (direct) link itself: https://s6.postimg.cc/px6jbi8wx/LSL.png which shows up just fine on its own.


Does SigForum software recognize .PNG files?


I would think so but don't know for sure. My other avatar was a .jpg file and that doesn't load either.




Sic semper libtardis
 
Posts: 1900 | Location: 10th & 26th states | Registered: February 07, 2009Reply With QuoteReport This Post
On the DL
Picture of V-Tail
posted Hide Post
I recall a thread discussing this, some time ago.

The consensus was that PostImage works fine for hosting photos to be embedded in posted articles, but does not work reliably for avatar images.

I believe that we have at least one member on board who offers free hosting for avatars.



A mind is a terrible thing.
 
Posts: 18235 | Location: Central Florida (near Orlando) | Registered: January 03, 2010Reply With QuoteReport This Post
A Grateful American
Picture of sigmonkey
posted Hide Post


http://www.wootmonkey.com/uplo...7175314-f0662ecb.png

Consider yourself hosted Smile




"the meaning of life, is to give life meaning" I could explain it to you, but I can't understand it for you.
 
Posts: 37772 | Location: fl | Registered: December 20, 2008Reply With QuoteReport This Post
Did you come from behind
that rock, or from under it?

Picture of Audioholic
posted Hide Post
quote:
Originally posted by sigmonkey:

Consider yourself hosted Smile


Thank you, sigmonkey! Thanks to everyone else for the suggestions.




Sic semper libtardis
 
Posts: 1900 | Location: 10th & 26th states | Registered: February 07, 2009Reply With QuoteReport This Post
34" Scale 5-String
Picture of bronicabill
posted Hide Post
I'm having exactly the same issue lately! My avatar WAS on PostImage.org and working fine, but now it doesn't work anymore, so I'm gonna move it. Just like you, it showed up fine when putting it in a thread, or even when "backing up" and seeing my "selected avatar", but then it's a no-go when actually trying to use it. Most interesting, but certainly not something that can't be worked around as already seen! I'll just move mine to Imgur and move on... Big Grin


Bill R.
North Alabama
 
Posts: 3200 | Location: Madison, AL | Registered: December 06, 2009Reply With QuoteReport This Post
34" Scale 5-String
Picture of bronicabill
posted Hide Post
Just set mine up on Imgur, so hoping this fixes the problem...

Edit: ... and apparently it did! Big Grin


Bill R.
North Alabama
 
Posts: 3200 | Location: Madison, AL | Registered: December 06, 2009Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Forum Office    Custom avatar via Postimage not working

© SIGforum 2018