SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Armorer    P320 problem on reassembly after upgrade

Moderators: Chris Orndorff
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply
  
P320 problem on reassembly after upgrade Login/Join 
Member
posted
Just got my factory voluntary upgrade FCU back and after getting it put back in the frame it will not fire. The magazine will fully seat so I don’t think it is that reassembly problem. It is the first time I have done this but everything functions except no click when the trigger is pulled. Mag drops freely, slide functions and locks back, trigger moves just no click. Any suggestions? Could’it be something I did or maybe an issue with the upgrade?
 
Posts: 307 | Registered: November 01, 2011Reply With QuoteReport This Post
Member
Picture of 10-7 leo
posted Hide Post
I believe there was another member who had this issue. IIRC, you need to either push up or down on the slide release while the slide is off. Then put the slide back on.

Try pushing one way on the slide release, reassemble and test. If that doesn't work, remove the slide, push the release the other way, reassemble and test.

This video may help. https://www.youtube.com/watch?v=esXcrADPYy0


____________________________________________________________________________________
When seconds count, the police are only minutes away!
If you beat your swords into plowshares, you will become farmers for those who didn't!
Political Correctness is fascism pretending to be Manners-George Carlin
 
Posts: 1619 | Location: Central Va. | Registered: September 03, 2008Reply With QuoteReport This Post
Member
posted Hide Post
Thanks I tried that but my mag will insert and seat fully so I don’t think that is it
 
Posts: 307 | Registered: November 01, 2011Reply With QuoteReport This Post
  Powered by Social Strata  
 

SIGforum.com    Main Page  Hop To Forum Categories  SIG Armorer    P320 problem on reassembly after upgrade

© SIGforum 2018